Teman tapi Mesra~~

Jumaat, 28 Ogos 2009

HAPDET SUSU!!

update susu...:http://www.emocutez.com
1st poser = 5oz
2nd poser = 6oz
3rd poser = 12oz
4th poser = 15oz
5th poser = 8oz
6th poser = 14oz
7th poser = 6oz+6.5oz wah...byk gak ekkk...tp baru 2x pam td..ptg konpem xsempat..kul 2.45 ader sambung bicara balik..ponek makcik..:(

makluman yer..ni sumer pumping masa kat opis jer..dan makluman yer..tiada susu yg sempat dijadikan FROZEN EBM yer..infact aku terpksa mengambil stok EBM tuk cukup kan 5btol susu imran..adusss.
1st n 2nd day poser tu jer la kat uma..drop kan???mayb masa tu imran direct feeding kut..dia isap smpi abis...try buat tandem pumping pun dp alala 2oz xpun 1oz jer...yg masa poser ke-5 tu sbb aku cuma dpt 2x jer pam..sbb tgh berlari-lari nk naik court blik..http://www.emocutez.comhmmmm...
tp mulut n tekak aku jgn ckp la..tersangat kering disebabkan pumping session ini...susu mmg la kua..tp bdn maknyer...kering kontang....http://www.emocutez.comlapar???hmmm..pagi jer la,slalu gak la around pukul 10 masa dkat court prut aku berbunyi kuat sgt..haahaha...http://www.emocutez.com

tp seriez penat..dan tersangat MALAS nk pam..http://www.emocutez.comadussss yer la..pnat otak kat opis lg...pnat rushing amik anak..cik somi suh bli mknn buka poser dier(dia onkol smlm) get ready mknn buker lg...nasib mertua ader kt uma..dia la tlg msk...huhuhuhu..nasib dier jnis xkisah...

2 ulasan:

shakeymirza berkata...

bagus..chayok2...
susu sy pun cenonit je..
tambah lagi bila bulan pose ni M mnyerang...

mamanoa berkata...

shakeymirza>> jgn xtau ni pun M setiap masa melanda....xtau nk wat camner...huhuu

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers