Teman tapi Mesra~~

Isnin, 24 Ogos 2009

BANYAK X SUSU KORANG???

tuda hari ke-3 poser..camner ekk korang nye susu???Ya Allah..mmg dugaan betul la bulan poser ni...xpnah-pnah susu ku tiap kali pam juz dpt 1oz...xpun 2oz...susa la nk dpt 3 oz...mcm hidup segan mati xmau jer
MySpace

Ya Allah..puas kumpul masa cuti aritu...dgn nk bgn msk sahurnya..kmas uma,baju..keja opis lg..imran plak ntah naper cuti ni asik nk menetek jer...mmg xpna dpt rasa B ku full pun..MySpaceSOYA DA SEKOTAK BESAR MNUM..PG TD JER DA BUA AIR LONGAN PANAS,hmm...
ni dtg keja pepagi..cuba gak pam..hopefully ada lah rezki imran hari ni...MySpace

9 ulasan:

hadina berkata...

nora..ape kate ko try habbatus sawda..ina pun baru dlm seminggu try,ok lah..semalam dpt lah dlm 4oz pam dlm 15 minit..ina guna produk halagel...

n nak bagitau ada award tuk ko..g amik kat blog ina kay..

Rozy berkata...

mamanoa,

tadi pump okay lagi dapat 5oz.. satgi koi 10 satgi xtaulaa... tapi posa semalam memang terasa B cam xpenuh jaa.. dapat pam sekali ja.. huhuhu... camnalaa satgi..

apa2 pun kena positif oky!

mamanoa berkata...

ina..nnt ku collect ekk..

rozy..pg tadi pam bleh la dapat 5oz bali...tp nk pam kul 10..hmm nmpknyer mmg xdapat la..i ader court seminggu ni..tghari pun ntah sempat ntah x..i da stat fed-up da ni jadi DPP, xder rest lansung!!!

~FARAH~ berkata...

makan kurma banyak2 masa sahur dan berbuka...

saya try mkn kurma, lebih byk dari biasa!

salam kenal :)saya org ipoh juga, Sg Rokam :)
link2 ye...
http://myangels-love.blogspot.com/

Hayatie berkata...

ya..ku pun jua begitu..sabar lah.

nadnye berkata...

belum perah lagi masa puasa sebab cuti seminggu.. takutnya dengar macam gitu susah sekali nak pump...

mama tisya berkata...

jgn cpt putus asa..dlu kita pn kena bln pose gk tp alhamdulillah susu maintain...

cuba amalkn minum air byk time sahur + mkn kurma + mkn oat..insya allah susu ada..jgn terlampau sedih nanti lg susah susu tu nk kuar..think positif..kalo bole time pam tu tgk gmbr ank ke and bygkn anak dk isap insya allah susu tu akn kuar

mamanoa berkata...

Mama tisya>> sy ni bersahur lbihkurg 2btol air saya akan mnum..tp tula blum smpi pkul 10 saya akan ke toilet lbih pada 5 kali:P

nadnye>> hm..bukan niat nk takut kan ko..tp..tu la ..xper..kiter pk positif!!

hayatie>> hmm..walau kua 1oz ku kutip jua tha...:P

farah..kurma i da berbiji-bijik makan..tp tulah..i ni kurma juz nk bg tenaga jer lebih..sus biasa jer..

tghari td i berjaya mengumpul 6oz!!! think +ve..insyaAllah ada rezki imran..

::Umi Sufira:: berkata...

InsyaAllah ada rezeki untuk baby tuh..mama kena kuatkan semangat kay!:)

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers