Teman tapi Mesra~~

Isnin, 1 Ogos 2011

AKU SANGGUP~~~

1st day poser~~
AKU SANGGUP!! - xnk gerak jln sana-sini,kalu gerak pun guna kusi beroda ni jer..
AKU SANGGUP!! - xgi singgah cubic-cubic member lain semata-mata utk berborak,walaupun aku mengantuk..
AKU SANGGUP!! - reduce pam susu dari 2-3x kepada 1 KALI SAJORK,sbb takut cepat lapa..tp DEMM!! xleh gak..tghari ari da stat bengkak da..kna release kn bengkak ni dari keras mcm batu ptg kang...

SEMUA NI UTK SIAPA??
untuk aku gak~~untuk mengekalkan puasa ku..sabar..ada 3-4jam jer lagi..arini bleh la cuba bertahan,even paler da stat ting-tong..perut da stat bisa²...

KALU ESOK MACAM-MANA??
itu biar Allah tentukan..stat esok sehingga nex week jadual bicara-sebutan dkat mahkamah setiap ari ada..ada sesilap aku guna bahasa isyarat dkat court ni nnt..nk bercakap da kering air-liur..hohhohohoh


Sekian...AKU SANGGUP~~

1 ulasan:

ikiqzana berkata...

salam siti.. terima kasih singgah d blog. oo nk g bercuti smbt besday hubby yer.. tu la yg akk tahu kt LIWH jer yg ada private pool. mmg kt situ selalu full booking tmbhan lg siti nk g bln 11 mesti ramai dh awal2 tempah.

cuba pergi tiara beach resort kolam main kt situ pon best klu bwk ank2 kecik. tapi bilik ada kureng sikit beza dari LIWH.

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers