Teman tapi Mesra~~

Khamis, 30 September 2010

Contest Gaya Si Comel Berhari Raya..

KENGKAWAN!! BabyIbu dan Azzamoro ada buat contest "GAYA SI COMEL BERHARI RAYA.."


akak suker...heheh..akak try jer ni..mintak-mintak melekat~~akk aim adiah Victoria secret tuh..hehehe..

Camner nk join??? walawei~~ korg tgk jer kat bawah ni


Syarat Penyertaan

* Letak banner di sidebar blog/FB anda dengan link ke entri ini DONE

* Link BabyIbu dan Azzamoro dalam bloglist anda DONE

* Membuat entri mengenai contest ini diblog anda atau di wall FaceBook anda DONE

* Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda bergaya dengan berbaju raya (berbaju raya = baju kurung/baju melayu) DONE

* Jika anda mempunyai beberapa orang anak, boleh upload satu (1) gambar untuk setiap anak.

* Sila nyatakan nama si comel dan umurnya DONE

* Pertandingan terhad kepada si kecil berumur 1 hari hingga tidak lebih 4 tahun pada tarikh akhir pertandingan.

* Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke penganjur BabyIbu dan Azzamoro dan juga semua penaja - rujuk di bawah (no link back will be disqualified) DONE

* Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini.




MUHAMMAD ALIFF IMRAN B. MOHD. SYAHIRAN

1 THN 6BLN++
gambar ni ms 1st raya lepas balik dari solat raya..imran pinjam sunglasses ummi-fara dia...atokk!! mana duit raya imran...
wahhh gojes kan!!!

NAK TAHU SIAPA PENAJA CONTEST NI..MARVELES BEB!!!!

Senarai Penaja (ikut susunan abjad)

* BabyRuffkins
* Gin & Jacqie
* Myavenue888
* MySuperkids
* SecretBargains
* Tote Boutique
* Tupperwareville
* Weego Bottles
* Victoria's Secret Heaven

1 ulasan:

cik puan akish berkata...

chomelll...gud luck!!!

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers