Teman tapi Mesra~~

Rabu, 22 September 2010

KELAB 2011 ???



xtau naper..aku rasa seronok sgt..naper???
heheh...~~ bukan sbb aku dapat hadiah or dinaikkan pangkat atau paper pun..tp aku sronok sbb dapat tahu ramai kawan-kawan aku lelagi MBFPC yg aku knal sumer bakal melahirkan anak pada thn 2011..yesss!!! nex year beb!!!

saper jer???hmm..ni yg aku bleh ingat la...aishah aku xsure dia ujung bln ni ker awal thn dpn due hayati hashim(tha) aku doakan bb ko kuat & teguh dlm perut ko sorang lagi si izza.. aku xsure da baper bln dia..tp mmg confirm nex year gak.. , si Nurul pun tgh sarat skang ni..tu agaknyer ujung thn ni kut due dia..baru jer tadi dpt tahu si shira ummi si anas pun preggy gak 1bln...


Saper lagi haaa..kak iqikzana..hehe pun baru dapat tahu dia preggy..tahniah kak, isabelle pun duk preggy gak..vogue ko nyah haaa. si farah pemilik sarakids pun sama gak tgh sarat..


wah..alhamdulillah..lumayan nampaknyer hasil thn ni memasing..hahahahaha~~

aku rasa ramai jer..tp yg bebetul ingat diorg ni..si Nik dgn adam nyer dan Bib dgn hamzah nyer si Azza pun dgn aireyl betul ke aku eja nama anak dia ni?..da kuar da bb diorang..selamat da memasing..

haaa~~~ saper jer lagi nk join club ibu ngandung untuk thn depan ni???heheh~~ memasing org kuat MBFPC...xsangka kan..

rasa beruntung sgt dapat kenal diorg ni..

aku??hehe..skang alhmdulillah da 15minggu da..still belum nmpk lagi gender bb..xper aku tggu nex month check-up..xkisah gurl or boy..tp papa dia da target gu-gurl.. dia ckp dia yg buat so dia tahu la~~ cehhh~~ kerek kan!!!

preggy kali ni lain skit dr yg lepas, bb plak kalu time scan asyik bergerak jer..aktif mcm show-off dpn mama dia la~~ ms imran dulu duk static jer..siap tutup muker lagi..malu

xper..janji mak dgn bb sihat kan...:)

4 ulasan:

izzahazfar berkata...

noa-ai dah nak masuk 8 bulan ni..heheh...takde nyer tahun depan..sok lusa kuarla bb i

yup zah pun suka sebab ramai yg preggykan!

jaga kesihatan tau
dasyat laki u pandai tilik..
dia ingatla tu gen x ke gen y yang dia bg..heheh

kinna berkata...

aku book 2012..hehe

Huda berkata...

huda join juga :) baru 9wks..awal lg pun..niat tu mmg nk bf dia selagi boleh, tp kadang2 tu mcm sgt x larat..kena betulkan mind set ni..

AshAnas berkata...

huhu, best preggy kali ni, ramai gang... haha...

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers