Teman tapi Mesra~~

Khamis, 6 Mei 2010

HAPPY MOTHER'S DAY!!!

1st week of May..satu dunia akan meraikan "MOTHER'S DAY" heheh..selama ni duk wish kat Arwah mama jer..xsangka kali ni dapat rasa sendiri "MOTHER'S DAY ni...
&
...it end up my sweet hubby surprisingly gimme..A-HOT-SEXY-RED-LINGERIE..

at 1st peliK gak tertiber dapat parcel atas meja opis..rasa xder beli paper last month skali biler buka...~~

WAAAAAAAAAAHHHHH~~~~ how sweet!! & notty my hubby!!!! heheheh



heheh...cukup la korang tgk kaler jer..xkan korang nk tgk aku pkai plakkan~~~ ITS FOR MY HUBBY EYES ONLY!!!!! ehehehehe...
ermm~~ B..u nk i pkai biler jer..bleh KIV smpi kiter pi SIPADAN x??? takut pkai awal nnt awal plak imran dapat adik..huahuahhauhauha
OK StOP!!!! ujung bln 5 ni Father's Day lak..and our Wedding anniversary..hmmm..xtau nk bg aper:(
ANY SUGGESTION FRENZ?????

8 ulasan:

Kaseh NazLieza berkata...

wah....romentiknyer hadiah tuh...ehehehe

Ammi Sara berkata...

wah!
awlnya dpt hadiah, sexy lak tu, hihihi..
samalah kita ujung bln 5 ni anibesary-kami alhmdlh nk masuk 8 thn!
k sara ucapkan hepy anibesary in advance, imran dpt adik ape salahnya ;-)

nora, actually mothers day ni bkn 1 dunia, ada certain negara date dia lain, most negara sambut 2nd ahad pd setiap mei, fathers day lak pertengahan jun.
selamat melaram dgn baju merah mu,..hihi wow!

mommyYen berkata...

aw..bes nyer pat hadiah..hihi

:: m.u.n.i.r.a :: berkata...

ohhh ohh ohhhh......
how sweet nora!jeles haku!

Huda berkata...

hadiah yg hot sekali :) hik3..

mamanoa berkata...

Narlieza>> heheh..(malu...)

Kaka Sara>> la..yer ker..xper saya akan tukar info tu..(ekceli pakai bantai jer jer cakap 1st week of may tu) hehehe anibesai kiter ujung bln gak ker?? wahh...wajib celeberate 2gede-gede ni..hehehe

mommy Yen>> dapat adiah musti la beshh~~

munira>> peja bg apa kt ko?? hehehe(wei..laki aku xreti bg adiah mcm laki hang) hehehe

Huda> siries~~ mmg hot..

Ereena berkata...

Wah best nya kak hadiah yang ko dapat... romantik gila seh...Untuk father's day erin cadangkan hadiahkan gadget lelaki cth:-Jam,kasut,H/P,PSP,DSLR camera..tengok la apa yang dia minat...CAm hubby erin gila kasut clark ngan H/P...Kalau pakaian minat Manchester United nye brand..

mamanoa berkata...

ereena> heheh romantik & Notty okay~~~problem skit laki i ni kan.dia bukan reti benda-benda gajet ni..buta IT skit..so H/P..camera..sumer mmg kena tolak awal-awal.bab baju dia "THE GUNNERS" - tp dia memilih skit baju ni..leceh..skang ni tgh decide nk bli jam ker..beg pasport tuk dia..(sbb dia byk simpan dokumen tuk tolak income-tax dia)..hmmmm

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers