Teman tapi Mesra~~

Isnin, 31 Mei 2010

2nd ANNIVERSARRY~~~~!!!

Alhamdulillah~~ pejam-celik pejam-celik..da masuk tahun ke-2 usia perkahwinan aku..xsangka..im still n im proud to be Mrs. Syahiran..
Wahh!!! apa dapat tahun ni??? huh!!! aku saja mention dpan hubby & mak mertua yg aku baru teringat date aku ni..(sbb sedara hubby ada buat majlis harijadi..terus tingat date nikah aku..hahah) hubby aku kecik ati sbb dia ingat aku luper...GHUPER-GHUPERNYER DIA LAGI TERUK!!! SIAP SALAH DATE LAGI!!! ceh!!!!

kitorg nikah 30/May/2008, so date jadi somi-isteri of-kosb'goshla kan ari tu.. tp cik somiku-intan-payung-periuk-belanga ni ingat 31 may..masa tu hari kiter tgh berarak la!!

xper..xper..dimaafkan,sbb dia da nyuruk muker dalam baju aku sbb malu..muker dalam baju??uisshhhh~~ buat aper tu??? WOIT!!!! pikir lain plak korang...!!


tgk la anak aku..lam teso pun nk main bobol dia..

so..we spent our short day while mak mertua ada kat uma menjaga imran, kitorg tgk movie!!! ho-yeah~~ho-yeah~~ SHREK & PRINCE oF PERSIA..mmg best dedua citer ni...wahhh...aku siap bergulak-kutawa didalam panggung xhengat punyer...
aper motif letak gamba ala-la lovin kapel ni??? hahahah minah gediks dalam panggung..errr~~ aku bg beg kat cik somi ku..bleh dia kater mcm ceti..ceh!!!!

2 ulasan:

kinna berkata...

happy anniversary! moga bahaya ke akhir hayat..ameenn.

FaraMie berkata...

happy anniversary nora..moga berkekalan n ceria slalu

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers