Teman tapi Mesra~~

Selasa, 4 Mei 2010

1ST-SGM-PERAK~~~~

2 MAY 2010 1st SGm di Perak telah diadakan di Padang Rekreasi berhampiran dgn padang polo di Ipoh.

Sorry bebanyak lambat anta entry ni..masa xmengizinkan..ala..kat uma bleh jer update..tp imran pun sibuk nk menaip...leceh..

hampir seramai 20-25 org yg hadir semasa 1st SGM-Perak ni..termasuk kaum bapa dan bakal bapa yer sgt teruja dgn sambutan ini...tp yg lagi terkejut beruk biler Dr. Nadrah telah memperkenalkan ku dan menjadikanku yg HARAM-JADAH xtau camner nk organize SGM ni "conductor" untuk 1st group nnt.KELU..XTERKATER..BLANK...sumer ader..siap bleh luper sekejap segala ilmu pasal BF ni..hahahahaah buek malu org kampung yo!!! tp aku cuba jer la..sorry sesgt kalu during aku conduct korg cam dry or xbest jer... (mode mmg sedey n segan)

lihat gambar....tgk ramaikan~~~

perhatikan seorang budak yg tersangat xmalu nyer..duk mengendeng makanan org lain..saper la mak budak tu yer~~~ ni berdua jer dgn anak.mmg xterlayan kerenah anak..maner nk dgr SGM lagi..maner nk tgk anak hilang ntah kemana lagi..
Dimana CIk SOmi ku???huhuh..mmg selalau dia akan attend apa sj yg aku attend..tp hari tu dia abis onkol pkul 9am..dan Cik somi ku xtdo semalaman.mode berbicara dgn aku pun ala-lala burung hantu yg telan ubat batuk jer.. heheheeh xper..ku bg pelepasan untuk pulang tdo dirumah & MAKE SURE U DTG TGHARI NNT YER!!! alalalala remind kat Cik Somi..

korang tgk la...sensorg pun bleh merayau jejauh..nasib la jenis friendly..main elok-elok..xgaduh-gaduh...xjerit-jerit..

cian anak aku..bola org dia amik..tri-cycle org pun dia nk main..(kat uma ader xder plak dia beria nk main..)

xper..nnt mama bawak "broom-broom" imran kat park kiter main ekk..



ni di antara sesi mama & imran menunggu papa nyer yg xsampai-sampai lagi...da la tggl aku berdua jer kat park tu..(kitorg abis program tghari tu yer..) sekejap jer...jadilah kan??? alhamdulillah pagi tu matahari cantik jer...angin pun sepi-sepoi bahasa..



mode muker & badan berlengas sbb berpeluh mengejar imran.. perut lapar sbb xsempat nk mkn mee goreng yg Dr. NAdrah buat..duk kejar anak jer

Apa Pengisisan SGm tu??hmm..kitorg dibahagikan kepada 2 group..GROUP PERSEDIAAN PENYUSUAAN, dan grup ke-2 TANDEM NURSING & PROBLEM NIPPLE. Aku kena conduct yg persediaan penyusuaan..so far xder masalah.

ramai yg datang semata-mata nk dapat ilmu pasal tandem nursing, & ada yg nk tanya dokto pasal sore-nipple/mastitis/luka sumer tu la..sbb diorg tgh mengalaminya..hmm..menarik nk tahu gak...tp tu la..fokus & tumpuan terhadap SGM ni cuma 40% jer..sbb 60% tu pada anak aku yg berlari kesana-kumari...

sgt risau sbb imran xtakut dgn org..kalu tertiber kena kidnap ker aper.NAUZUBILLAH~~~dia bukan reti nak jerit minta tolong kan..hehehe



p/s: cik somi risau aku kecik ati kat dia sbb biler dia smpi SGM aku da abis....hmmm...xper B..nex month ada lagi.. make sure masa tu u kena involve sekali!!!! hehehhe garang kah aku???

3 ulasan:

Mama Amin berkata...

noa..ku blh terlupa.. padahal ari sbtu tu dah remind hsbnd nak pegi.. tp pagi ahad tu duk sibuk2 kat uamh ngan amin ngan adik2 leh terlupa nak p pdg polo.. rugi btl la..

kakyong berkata...

laaa.. camno daku leh tertinggal ketapi nih... huhuuuhh.., dah lepas baru tahu...

fara berkata...

noa..
ni fara kita jumpa kat gathering SGM kat pdg polo aritu..2nd gathering ni tak dpt join laa..rugi lak rasanye..sbb masuk teringat2 lagik 1st gathering aritu..
tak larat la..dah 7bln pregnant ni dgn nak ngejor anak2 lagi..asben ku tak dpt join,so slamat bergathering

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers