Teman tapi Mesra~~

Rabu, 9 Januari 2013

lame da kan???

fuhh!!! fuhh!!! FUhhh!!!
betul-betul bersawang..siap cicak da lepaskan tinja sumer dkat blog aku ni...

huhuhuhuh...

da lama kan aku xhapdet story baru...banyak je nk story..tp tu la..reader cards ilang(so xleh nk transfer gambo) alasan kan aku????

for this time being, yg aku ble citer secara simple..da preggy 32 weeks...alhamdulillah..bb strongly kicking n playing  and healthy inside my womb..

nex week nex check-up(skang 2minggu skali kna jumpa dokto..)

2-3 ari ni aku tgh merana skit..ble plak kna haemorrhoids. HAAA??? XPAHAM MENDE TU APA??? buasir la..
serious S.A.K.I.T!!!!!! sbb kali ni aku nye buasir mcm keluar banyak dr biasa..(perempuan beranak mmg slalu kna buasir) mmg menangis la tetiap mlm..(kalu ble kat opis pun aku nk nangis sbb sakit) TAPI KU TAHAN JUA JEBAT!!!

skang ni aku duk pkai ointment prescribed by laki aku yg aku pi carik sindri dkat farmasi, nk g jumpa dokto mcm segan..huhuhuhu ekceli nk bagitahu @ tunjuk kat laki sindri pun segan...  sampai laki aku merayu la nk tgk ekceli dia guna kuasa veto dia as HUSBAND+DOCTOR

nta paper kan aku???!!! heheh..nk tunjuk tmp sakit pun segan..laki ko da tgk lebih dari montot ko tu der~~~~ wakakaka... aku punyer pasal lah!!!

so..pada ibu-ibu yang tgh mengandung...aku nasihtakan JAGA MAKAN MINUM KORANG...CONTROL TIAP KALI BUANG AIR BESAR..JGN BERIA MENERAN kelak terima padahnya mcm aku....

wat-2-do..ayam patuk itik sudu...benda da jadi...tanggung la sindri..

1 ulasan:

Lind@.com berkata...

huhuhuhuuuu....... cepat sembuh naaaaa.... adessss...

http://qalbupermata.blogspot.com/

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers