Teman tapi Mesra~~

Isnin, 30 Januari 2012

wat happen???

ooo..ok..wat hapen?? no story-mory lately???
dok xtau nk tulis apa..da la xghajin nk mentelaah,novel pun da xreti nk baca da..nk letak case-study or ilmu psl nursing /feeding dlm blog pun males(aku rasa da2thn aku xltak psl tu kan??)

duk tunggang langgang skit idup n uma bila ank-ank da start membesar bagai johan ni kan..tambah² lg cik somi yg EOD(every-other-day)asik onkol jer..maksudnyer selang sehari onkol..aku paham..dokto xcukup kat Neuro-Surgery Team Ipoh...ADMIT IT!!
so mmg xde nyer sempat aku nk lipat baju..nk sapu/mop lantai..nk masak sumer..

SEBABNYER??? ni la penyebabnye...sorang tukang tolong kemas..sorg tukang punggah balik..sorg duk mnum "ayer-acam-oren" dia kat depan smbil tumpah sana-sini..sorg duk memanjat tangga..tetahu da sampai atas...
ooohHHh..Tidak...!!!
last² si mama dia giv-up..ko nk terbalik kn uma ni ko buat la nk....aku duk tengok je..

sampai satu tahap jiran pun dengar la suara OGRE kat taman tu ...IMRANN!!!!!!! ERFAN!!!!!! pastu waaaaaaa...sana...pastu NAK NENENNNNNN.... sini..

sekian...begitulah kehidupan aku..
inilah PENYEBAB rakan sejenayah yang telah menghuru-harakan idup aku..
tp memasing paling rapat dgn aku

hehehe..lepas gian..cian dia papa buzy..so atok la yg offer diri terjun kolam sekali...tumpang swimmin pool kezen..uma dekat
so cik somi..pasni kita kna bli tanah buat uma+swimmin pool!!!!!
anak² awak suker berenang yer..susa sgt nk bawak gi wet-world..u buat wet-world kat uma jer..

ni aktiviti or hobby terbaru erfan..i.e. men-nerai sumer kasut mama n papa dia..
tapi selalunyer kasut aku la..seboleh-boleh nk pakai gak..skali abg dia dulu yg duk keletak-keletuk berjalan dlm uma dgn kasut tggi mama dia..
si erfan mengamuk la..sbb dia nk gak pakai tp xdpt..


oooo..2 beradik ni even diorg rapat tp perangai mmg menyimpang habis!!!!
 si abang dia cuma akn bebetul mengamuk kalu dia xdapat "nenen"..tp si adik akan mengamuk kalu semua yg dia pegang org amik/rampas or cuba buat sesuatu tp xboleh..

imran xpandai merajuk..tp erfan kuat merajuk yg jenis baling barang punyer..

imran suka berkongsi....xpandai sakat org..tp si erfan..jealousy type..pantang tgk abg dia landing kat mama dia pun nk landing tmp sama..pastu suka sakat abang dia..tarik rambut..cucuk mata kaki kat paler abg dia..abang dia menerima seadanya..paling x pun dia akan cakap "mama tgk epan ni..dia buat abam.."

ooo.....kna bebetul ajor si kecik ni..
tp so far erfan paling suker kalu nmpk abang dia ada bersama..si abang plak suka bermain dgn adik dia..
bagi aku..keadaan tu lah buat aku begitu kasih dan sayangkan diorg..xkira mcm-mana tunggang-langgangnyer hidup n uma aku....
p/s: korg plak camner??

Khamis, 26 Januari 2012

hot-sexy-sweet



CHOCOLATE....MAPLE SYRUP

SO DAMN HOT-SWEET-SEXY

P/S: pssss...uols shud try

Khamis, 19 Januari 2012

Tiberr je kn aku??


tiber je kan aku??? huaaa...huaaa..huaaa..

td lunch dgn cik somi..
cik somi: ma, cer tanya nnt Dewan Banquet SUK tu bape diorg charge?
aku: kalu xsilap org gomen/org SUK dpt diskaun, naper??nk kawin 1 lg ke??
cik somi: sambil mengangguk BUTANG BAJU AKU MANA PAHH~~ buat muka toya dpan aku
aku: dlm ati rasa nk patahkan kaki dia bawah meja makan

ada ati ghupernyer...xper ITS NORMAL!!! Hahahaha...

Isnin, 16 Januari 2012

HEADACHE!!!!!!

lately aku selalu sakit kepala..lebih tepat lg MIGRAIN..mmg aku ada migrain..since study lg selalu kena..tp kali ni mcm kerap sgt..

kepala stat denyut - telinga dengung nyaring - sendawa angin
kalu tiba sampai kepala denyut pastu sendawa angin kerapkengkadang bleh sampai muntah tu maknanyer aku nyer migrain tahap kronik aku kna makan ubat tdo dlm keadaan senyap dan gelap..kalu x..mmg xkan hilang sakit paler aku..

so far td aku sempat mkn ubat..tp stil paler aku rasa xsihat lg...

sudahhhh..jgn terjadi perkara "yang x sewaktu dengannya" sudah...

OooOOOoHhHHH...tiiIIdaaaAAKkKKKKkkk...!!!!

Sweet~~ My Hubby..



hmm..mula la..cik somi nk ber_sweet-sweet dgn I kan..
tertiber dedicate this song while he was studying down there in so called kids-room
ekceli dia bg part yg I merahkan tu jer..hehehehe


IT WILL RAIN - BRUNO MARS

If you ever leave me, baby,
Leave some morphine at my door
Cause it would take a whole lot of medication
To realize what we used to have,
We don't have it anymore.

There's no religion that could ever save me
No matter how long my knees are on the floor, oh
So keep in mind all the sacrifices I'm making
To keep you by my side
And keep you from walking out the door.

Cause there'll be no sunlight
if I lose you, baby
There'll be no clear skies
if I lose you, baby
Just like the clouds, my eyes will do the same if you walk away
Everyday, it will rain, rain, rain

I'll never be your mother's favorite
Your daddy can't even look me in the eye
Oooh if I was in their shoes, I'd be doing the same thing
Saying there goes my little girl walking with that troublesome guy

But they're just afraid of something they can't understand
Oooh well little darling watch me change their minds
Yea for you I'll try, I'll try, I'll try, I'll try
I'll pick up these broken pieces 'til I'm bleeding
If that'll make it right

Cause there'll be no sunlight
if I lose you, baby
There'll be no clear skies
if I lose you, baby
Just like the clouds, my eyes will do the same if you walk away
Everyday, it will rain, rain, rain

Ooooh Don't just say goodbye,
don't just say, goodbye
I'll pick up these broken pieces 'til I'm bleeding
If that'll make it right

Cause there'll be no sunlight
if I lose you, baby
There'll be no clear skies
if I lose you, baby
Just like the clouds,my eyes will do the sa-a-ame if you walk away
Everyday, it will rain,rain, rain, rai-ai-ai-ain...

P/S: saper yg ekceli tinggal saper ni..bukan aku ke yg selalu kna tinggal..bukan aku yg tinggalkan dia..huhuhuhh

Jumaat, 6 Januari 2012

TOUNGE-TWISTER

saper pnah tgk THE KING SPEECH..mesti penah dengar yang ni...



I am a thistle-sifter. I have a sieve of sifted thistles and a sieve of unsifted thistles. Because I am a thistle sifter.."




p/s: saper dapat sebut mmg terer...!!

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers