Teman tapi Mesra~~

Isnin, 30 Januari 2012

wat happen???

ooo..ok..wat hapen?? no story-mory lately???
dok xtau nk tulis apa..da la xghajin nk mentelaah,novel pun da xreti nk baca da..nk letak case-study or ilmu psl nursing /feeding dlm blog pun males(aku rasa da2thn aku xltak psl tu kan??)

duk tunggang langgang skit idup n uma bila ank-ank da start membesar bagai johan ni kan..tambah² lg cik somi yg EOD(every-other-day)asik onkol jer..maksudnyer selang sehari onkol..aku paham..dokto xcukup kat Neuro-Surgery Team Ipoh...ADMIT IT!!
so mmg xde nyer sempat aku nk lipat baju..nk sapu/mop lantai..nk masak sumer..

SEBABNYER??? ni la penyebabnye...sorang tukang tolong kemas..sorg tukang punggah balik..sorg duk mnum "ayer-acam-oren" dia kat depan smbil tumpah sana-sini..sorg duk memanjat tangga..tetahu da sampai atas...
ooohHHh..Tidak...!!!
last² si mama dia giv-up..ko nk terbalik kn uma ni ko buat la nk....aku duk tengok je..

sampai satu tahap jiran pun dengar la suara OGRE kat taman tu ...IMRANN!!!!!!! ERFAN!!!!!! pastu waaaaaaa...sana...pastu NAK NENENNNNNN.... sini..

sekian...begitulah kehidupan aku..
inilah PENYEBAB rakan sejenayah yang telah menghuru-harakan idup aku..
tp memasing paling rapat dgn aku

hehehe..lepas gian..cian dia papa buzy..so atok la yg offer diri terjun kolam sekali...tumpang swimmin pool kezen..uma dekat
so cik somi..pasni kita kna bli tanah buat uma+swimmin pool!!!!!
anak² awak suker berenang yer..susa sgt nk bawak gi wet-world..u buat wet-world kat uma jer..

ni aktiviti or hobby terbaru erfan..i.e. men-nerai sumer kasut mama n papa dia..
tapi selalunyer kasut aku la..seboleh-boleh nk pakai gak..skali abg dia dulu yg duk keletak-keletuk berjalan dlm uma dgn kasut tggi mama dia..
si erfan mengamuk la..sbb dia nk gak pakai tp xdpt..


oooo..2 beradik ni even diorg rapat tp perangai mmg menyimpang habis!!!!
 si abang dia cuma akn bebetul mengamuk kalu dia xdapat "nenen"..tp si adik akan mengamuk kalu semua yg dia pegang org amik/rampas or cuba buat sesuatu tp xboleh..

imran xpandai merajuk..tp erfan kuat merajuk yg jenis baling barang punyer..

imran suka berkongsi....xpandai sakat org..tp si erfan..jealousy type..pantang tgk abg dia landing kat mama dia pun nk landing tmp sama..pastu suka sakat abang dia..tarik rambut..cucuk mata kaki kat paler abg dia..abang dia menerima seadanya..paling x pun dia akan cakap "mama tgk epan ni..dia buat abam.."

ooo.....kna bebetul ajor si kecik ni..
tp so far erfan paling suker kalu nmpk abang dia ada bersama..si abang plak suka bermain dgn adik dia..
bagi aku..keadaan tu lah buat aku begitu kasih dan sayangkan diorg..xkira mcm-mana tunggang-langgangnyer hidup n uma aku....
p/s: korg plak camner??

1 ulasan:

::mareney:: berkata...

wah..erfan berselindung di sebalik muka innocent rupanya..nakal ea erfan..hik3~

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers