Teman tapi Mesra~~

Isnin, 16 Julai 2012

URGHHH~~~

setiap kehamilan yang dilalui oleh setiap ibu adalah berlainan...

begitu juga aku..kehamilan pertama...kedua..dan InsyaAllah ketiga..berbeza..

kalu yang pertama & kedua..1st Trimester adalah waktu aku a'lil bit fragile..morning sickness yang xberapa teruk...mual setiap masa..bgn pg..dlm kereta..di mahkamah..itu adalah perkara biasa..tapi aku tiada masalah dengan bau-bauan..

kali ni masuk pantry ofis..tertiba bau nasi yang baru di tanak..dlm tekak."URGHHHH"..(selama ni mmg xpna bau pun)

bukak jer FB nampak plak kek-pavlova-manisan yang very-da-tempting-melt-in-mouth...tp dalam tekak...URGHHHH!!!

so far saya masih belum menghadapai ' saat-morning-sickness' sebenar seperti sebelum-sebelum ini. tapi kali ni...asyik feel...URGHHH!!!! dlm tekak je la..muntah tu xde pun....

2 ulasan:

. i . n . a . z . berkata...

hehehe. i plak, kalau nampak makanan semua tak berselera. rasa nak termuntah. tapi bila makanan dah masuk mulut, dah tak boleh berhenti mengunyah. sebab tu sekarang perut besar macam orang dah empat lima bulan.

habibah_bib berkata...

alhamdulillah... yang ke3 otw la ni ye... hehheeeh

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers