Teman tapi Mesra~~

Isnin, 23 Julai 2012

only 3 of us for the next 6 months

mesti ramai tertanya-tanya..naper status title aku camtu??well..starting nex month i.e.1 Ogos ni Cik Somi kena lapor diri dekat Hospital Taiping- bahagian Surgery..

disebabkan dia da 4ward application tuk sambung master, so kena la attach dkat bahagian Surgery dlm 6month, ekceli boleh je pilih Hosp. Ipoh a.k.a. Raja Permaisuri Bainun..tapi kalu dia stay Ipoh...less experiences n more raging 4sure..

korg igt ms belajar je ke kena raging tp aku xpna kena raging yer sepanjang aku sekolah, aku OTAI , dkat tmpat kerja pun kena jer..lelagi kalu ko bukan bahagian tu..dan ko menumpang i.e. attach sekejap jer..

tuk Cik Somi..dia pilih Taiping sbb:
  1. DEKAT - tp jd weekend husband gak la nnt
  2. bila da stay taiping chances utk buat & kumpul experience for pembedahan nuero & pembedahan biasa  adalah tinggi..sbb boleh buat sendiri tanpa perlu berebut - kalu korg nak tahu benda tu jadi addicted bg seorang doktor..lelagi kalu boss cakap ko buat dgn cantik&kemas dan patient sumer sihat walafiat.
  3. aku suh dia buat skang dr dia buat tahun depan dengan aku da beranak 3 sumer..sesorg kat uma..skang ni  tgh ank 2 aku ok je lagi..ye ke???sesorg nnt dgn perut memboyot sumer?? bunuh diri kan aku?
hmm..xper la..cik somi sambung belajar..bersusah² dahulu..nnt da jadi Specialist aku gak untung $$$$$$$$$....wakakakaka 

p/s: doakan aku anak beranak selamat-sihat

Tiada ulasan:

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers