Teman tapi Mesra~~

Rabu, 28 Disember 2011

Citer pasal handbeg...

xtau naper kali ni aku mcm nk citer pasal barang aku..barang yg CONFIRM la org pompuan pkai..
ni di antara minat aku gak ni..kumpul henbeg..

aku pasti la korg sumer lelebih lg kaum pompuan/gurl/bini/wanita mesti la ada aktiviti kumpul henbeg ni..xkisah la ada brand ke xder brand..janji cantik-menarik-tertarik-da boom!!

nk kata byk sgt koleksi xder la..ni mana yg aku jumper dan masih elok dan msaih aku simpan..(yg lain aku da bg adik-beradik aku..)
yg ni..henbeg hantaran kawin..hehehe nampak biasa jer kn..nampak biasa-bodoh jer ghuper tp 1st beg mahal yg aku bli BRAUN BUFFEL  tu!!
yang ni bleh dijadikan SHOULDER-BAG @ SLING-BAG
skang ni da nmpk season skit beg ni..yer la..da sama umo dgn perkahwinan aku..so agak faded la warna dia..yg bestnyer henbeg ni siap ada bracelet dia bg..bleh ltak kat beg or paki as bracelet..




ini plak beg kerja aku..yg mcm henbeg besor gedabak tu my hubby docta blikan as a gift, ekceli dia adalah jenis TOTE-BAG tp versi besarrrrrr punyer cian kat bini duk kendong fail besar dkat court jenama SEMBONIA, bagus beg ni..seriuosly mmg tahan lasak, xder cacat cela mahupun koyak..
besar giler kan henbeg ni..!!

haa..yg kotak beroda tu plak beg tuk aku..gomen bg pinjam..aku panggil BEG SERET+TAYAR GEDEK-GEDEK..huhuhu..kalu brg gomen bg mmg xder kualiti sgt



yg ni..aku bli murah jer..RM49 je..da nk 3thn guna..still nmpk mcm baru lg..tp hanya sesuai tuk ke opis jer la..yg ni jenama aper ntah..macam jenama cikai, tp aku bli dlm parkson tu!! kira bukan jenama cikai la kan??
yang ni kira TOTE-BAG gak la..

yg ni plak henbeg aku yg skang ni aku duk bawak..
aku suker..sbb sesuai nk dibawa kemana-mana..xkira acara formal @ xformal sumer bleh..bleh jd sling-carry or shoulder-carry. 
jenama?? ala..terang-terang korang bleh tgk jenama apa..
aku bli guna duit sindri tau!! tp tmbh dgn baucer  RM100 hubby dpt kira aci la tu aku bli..
setakat ni yg ni TERUNGGUL la.."MADISON LEATHER SOPHIA", yang ni jenis SATCHELS @ CARRYALLS, baru je lg ni..adalah dlm 2bln "turun flight" 
hehehe..cik somi tuan Docta banjer..aku cuma tukang tunjuk je dkat internet..heheheh..

haa..setakat itu jer la beg yg MASIH LAGI berada dlm simpanan aku..yg masih elok dipakai, dan aku sayang..

So...korang camner plak..kongsi ler.

p/s: korang perasan x yg beg mahal sumer contribution dr Tn. Docta...hehehhe aku mmg bli yg murah jer..cap golok pun aku bli..heheh, MAK XSANGGUP NK LABUR MEMAHAL NYAH!!!

Tiada ulasan:

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers