Teman tapi Mesra~~

Khamis, 1 April 2010

mencari kenalan lama!!!

SALAM semua~~ hehehe..korang ingat x zaman ms kengkawan sumer tadika..sekolah rendah..ada gamba lagi tak?? bagus gak fesbuk ni kan..aku bleh jumper geng aku ms tadika..hehehe sgt terharu jumper kawan lama..


ni aku tepek gambo aku ms tadika dan sekolah rendah..aku xsure ms ni darjah baper..either darjah 1 or darjah 3..heheh..aku duluu ms kecik-kecik mana main pkai bj kurung ni..Arwah mama suh pkai baju kurung ari jumaat jer..aku sgt suker pakai pinafore nierkk betul ke aku eja smpi aku ckp dgn arwah mama nk pkai baju skirt camni gak kalu masuk sekolah menengah,sbb nmpk seniorkawan abg aku nama diorg NOREEN SHAFEEZA & NOR DIANA diorg look so gorgeous wearing kemeja+skirt as a school uniform...

sekali masuk skola menengah aku dapat sekolah agama (JAIM) amik ko..trus bertudung litup hahahah..ironik kan???


so..for those yang pernah bertadika BERTADIKA??? TADIKA KEMAS TAMAN BERSATU, SIMPANG PULAI IPOH & for those yang pernah bersekolah di SEK. KEB. SG. RAYA KG. KEPAYANG IPOH PERAK ...yang lahir pada tahun 1981..do left ur msg in my comment..nk carik kawan lamer jer..hhehheeh


p/s: aku masa kecik² rambut aku pnjg smpi bawah montot..everyday ikat tucang..mcm-mcm style..n aku dulu giler naik pentas..xkira apa pun event aku akan make sure aku akan join persembahan or pertandingan tu..THOSE YG KENAL AKU MASA KCIK DIORG TAHU LA... hehehehe...

3 ulasan:

Yan berkata...

ermm setakat ni saya pun lum jmpe kawan2 masa tadika n sekolah rendah darjah 1-5.. sbb dulu sekolah kampong kot..

owhh lahir tahun 81 yer.. mudala setahun dari kite..

FaraMie berkata...

hai nora...da buat blog psl isu ni yaa..tulaa nanti aku nk war2kan gak dlm blog aku. Mana tau mesti ada org tgh mencari blk kenalan lama tetiba terjumpa di blog ni tul x?

Huda berkata...

susah nak cari kawan2 time tadika n sek rendah..bnyk jmpe time sek men je..tu pun thru fb or fs :)

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers