Teman tapi Mesra~~

Rabu, 7 April 2010

MALAYSIAN BREAST-FEEDING PEER COUNSELOR


2-4 APRIL 2010 adalah tarikh bersejarah bagi dirikuas BF-mom aku di-certifiedkan sebagai "Peer Counselor" wah..banyak untuk dikongsi dgn para ibu-ibu dan bakal ibu di luar sana.
1st-10 minit aku arrivedwit my huby dekat Rumah Daarunna tu, mmg pada awal mcm xpasti nk tegur sumer mommy yang hadir, & then..after 10 minit aku da xrasa terasing..feel's like da lama kenal diorg ni sumer..HERNI..TIEluvhaziq..yatieTHU& THA shazura..erin..azrina..akma alias..NikMEDAI²...mmg korang SUPERB FREN laa...gelak xingat dunia..berborak xkira topik..mkn xsegan-segan bertambah HAHAHAH~~
mmg kiter sumer berlainan pekerjaan,berlainan tempat..tp kiter sumer serupa dr segi kemahuan..YESS!!! and its all about BREAST-FEEDING..!! we love to breast-feding our child..we love to share about breast-feeding to others..and our objective is to convey and help others in fact the world bout breast-feeding i.e.giving the best to our child!!!
pic ni aku cilok dari member yang lain..aku xsempat nk tgkp gambo dgn korang sbb hubby ku da nk statangkat kening ala-lal Ziana Zain sbb da nk mgrib xbalik-balik lg..aku kn isteri yg mengikut perintah suami
xper..next time kalu aku ada masa aku publish 1 entry pasal apa yg aku blaja ms MBFPC ni aku selitkan gambo gediks kiotrg kat sana sekali heheh..
to all my fren MBFPC..korg mmg MARBELES!! & SUPERB!!

2 ulasan:

FaraMie berkata...

wah baguslaa nora ko jopin benda2 camni..camna ko leh join haa..nanti ko bglaa apa2 info gak ngan aku ;p

Ely Hasrul berkata...

beshnyeeeeee

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers