Teman tapi Mesra~~

Selasa, 24 April 2012

Erfan Warded


20April aritu erfan xtau kenapa muntah² byk kali..apa yg di makan muntah balik..apa yg diminum semua muntah..
sampai lembik badan dia..penat..lesu..cian tgk dia..mcm mengantuk, tp aku tahu dia dizzy..
so decide bawak gi spital, masuk air sbb da xder fluid dlm badan..cian dia..
so admit la kat KPJ Ipoh Specialist...

tapi..pas warded, masuk air sumer..da ok..da bleh minum balik terus CERGAS!! mcm org xsakit, mulut bising dalam ward tu..duk main jer..
sampai nurse pun pelik dia ni sakit ke x..hahahaahah...

tu tangan yg berbedung tu papa dia yg cucuk, hehehe..papa request dkat nurse nk cucuk anak sindri sbb erfan duk melalak beria PKUL 1PAGI tu bila nurse duk pegang dia..1floor dgr suara dia jer..HARU...
Pas berjaya masuk line sumer baru la nurse pasang splint,aku mintak full splint sbb tahu erfan confirm nk tanggalkan nnt..

heheh..ni gamba gelagat anak²
the most precious moment wit them...

love 3 of u endlessly....

1 ulasan:

DeMonG berkata...

cian erfan..moga shat slalu yer comey..

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers