Teman tapi Mesra~~

Jumaat, 23 Mac 2012

cuti-cuti malaysia...

10 mac aritu kitorg g JB..CUTI-CUTI MALAYSIA..
ekceli husband nk g tgk classmate UIAM_Medic dia kawin.."Congratulations Nida"
so diorg ala-la nk gather kengkawan UIAM

gambo diorg gather??
xder nyer aku nk amik, tgh kelek anak, sorg da ngantuk sorg nk berdukung jer..
xkuasa aku nk melayan kengkawan laki aku..huhuhuh aku kejam, aku tahu..

masa dkat JB aku da sesiap booking awal² Thistle Hotel, best gak hotel ni..betul cakap ko Angah
sampai hotel..perjalanan yg mmg giler jauh IPOH-JOHOR patah pinggang aku!!
memasing buat hal memasing, si anak duk rayau merata dlm bilik
tgk la pampers si erfan..da melayut da..hahaha..da nk terkeluar bontot ko nak!!
ni nk mandikan diorg, tu yg bia berlenging dulu..

n now time for mandi-manda!!!
aku kalu nk g tdo hotel WAJIB carik hotel yg ada swimming pool, lelagi swimming pool tuk kekanak...lagi aku aim for that hotel..
senang kan..anak suka..mak pun gumbira!!!

mana gambo ko NORA??

ni!!! 
da tentu aku tukang tgkp gamba merangkap tukang pegang barang

heheeh...sekian

p/s: aku ada ckp x kitorg mkn kacang pol yg best dan laki & adik ipar aku shopping bagai nk rak dkat JPO..dan aku cuma berjaya shoppping sebentuk jam-tangan SAHAJA...Huh!!!!

Tiada ulasan:

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers