Teman tapi Mesra~~

Rabu, 2 November 2011

bila isabelle start cuak..aku pun mula cuak gak..

ni gara-bara si isabelle la ni!! dia duk post pasal CUAK tu kan..aku pun da muler TERpikir-pikir la ni..


hmm..si abang da 2tahun 7bln++..si adik da nk masuk 8bulan..
alhamdulillah..dedua anak aku still breast-feed..YERR~~ DEDUA BREAST-FEED


si imran akan BF kalu nmpk mama dia jer..mind uols..dia cume direct feeding erfan plak..both i.e. direct & botol(EBM)..alhamdulillah si erfan xder problem puting/botol macam abang dia dulu..

so far~~alhamdulillah susu aku masih ada..cukup malah lebih dari cukup (kalu stok tuk sebulan kalu aku xder tu cover la~~) aku xder niat sgt nk tambah stok susu kepada DOUBLE OR TRIPLE..ekceli bleh je buat, tp pikir balik xmuat kang peti-ais mak aku tu..

TAPI!!!
lately ntah kenapa im start craving for eating this & that..kafien & coklat(sanggup lepak starbucks after court sensorg) or something yg bake or grill(aritu gi Kenny Rogers) la..keropok la..

makanan yg lain jgn cakap la..xmenolak yer..sumer nk makan n rasa..(perut aku da rupa org mengandung 4-5bln da)

apa??mengandung??uishhh...xkan lah..tapi aku lum period lagi ni??da 8bln lum period kalu imran dulu lepas 4 bln da kua da..ok..da stat cuak..anak kecik lagi ni..aku rasa aku buat je "protection-kubu-pertahanan" yang kuat..hmmm...

UISHH!!!! jangan la..!!

ble x, aritu aku luah kat cik somi aku yg lately aku craving for chocolate, bleh dia dgn selamber & skeptikal cakap "confirm ekk xder isi dalam tu.."
aku?? W-T-Flinstone ok..!!
ewahhh bagi buah gari kang!! bini awak ni tenaga pengajar Silat Cekak hanafi yer..Eh!!! Bekas Tenaga pengajar  sebulan la awak poser nnt..memain plak..cehhh!!!
tp selepas itu dibalas dgn hug&kissess from him hehhehe...elehh..takut bini kecik ati la tu....

p/s: InsyaAllah xder paper kut..tgk susu ada jer..aku jer yg malas nk pam heheh

4 ulasan:

Puan ApasH berkata...

Saya pon nak start cuak boleh?? hahaha..Hannah pon akan masuk 8bulan next week. Period still belum dtg. huhuhuhu..

yatie chomeyl berkata...

eheheh kalau ada camne babe? *sengaja nk bg u lg cuak* :p

Rai berkata...

hehehe..kalau ada tahniah ek.. saje nak tambah cuak..

salam kenalan.. :D

izzahazfar berkata...

heheh boleh triple nursing pula!

kasi u lagi cuak!

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers