Teman tapi Mesra~~

Jumaat, 31 Mei 2013

Dinner Date on 5th Anniversary

semalam kan enibersari nikah yg ke-5....cik somi buat serpraissss!!! ajak candle-lite-fine-dining-dinner dkat The Limestone

tgk la...sikit nyer bersemangat dia mkn desert dia..bersungguh dia cakap eskrim kelapa dia tu sedap..tp mmg sedap pun...aku amik sorbet mango je...xkuasa aku nk tgkp gamba apa yg kitorg mkn...(takut org mengata buruk lantak...wakakakakak)

not bad makanan dia..sesuaiiiiiiiiiii dgn harga dia....huhuh..dr yg dulu nyer aku pi Indulgence which is aku pikir mknn dia xsesuaiiiiiiiiiiiii sgt dgn rege dia...harap mahal je...tp saiz hidangan?? sekali masuk mulut da abis..n it cost me??? almost RM100++ 

xper..lepas ni nk try yg lain plak..ghupernye kat ipoh ni byk je restaurant yg da-boom..juz kitorg xtau kewujudan jer...siap org lua ipoh tau dulu...


korg tau Burp & Giggles???

korg tau Buku Tiga Lima????

kalu korg tgk luaran kedai ni bukan mcm Setabak @ Kofibin ke apa...korg mmg xkan caya lah ada restoran yg dasat dlm kedai tu..siap rupa kedai tu dr luar mcm kedai terbiar ok....

haaa...ni area kedai Burps & Giggles dia sebaris je dgn Buku tiga Lima ni...
kena ajak arin pi carik n try ni...

p/s: misi mencari kedai best dkat Ipoh!!!!

Tiada ulasan:

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers