Teman tapi Mesra~~

Selasa, 3 Mac 2009

Menunggu hari....



YA ALLAH..AMPUNILAH DOSAKU, DOSA SUAMIKU, DAN DOSA KEDUA IBU DAN BAPAKU..PERMUDAHKAN LAH URUSAN KAMI PADA HARI INI..AMINNN..


Salam...tggl lagi 20 hari jer lagi b4 i become a truly madly deeply MAMA..huhu:) xsabar pun ada..takut pun ader...tp aku +ve dgn diri aku sendiri...lagi cepat imran kua.lagi aku suker..huhu..bukan aper..1 nyer da xlarat nk tahan sakit kaki n pinggang..tp the most reason aku nk imran cepat kua is that..aku xsabar nk tgk anak aku sendiri..hasil percintaan MAMA & PAPA dier..huhuhu..n kalu bleh kalu dpt kua awal, dpat la adik berdaik aku trun ipoh tgk aku kat cni..rindu sgt nk balik kampung :(..bg hint kat hubby nk balik minggu ni dier buat dekk..jer, xper la..aku tau mayb dier risau aku terberanak kat h/way kut..hehehe..gipun jauh perjalanan, leceh nnt..hmm..ikutkan aku sanggup jer even naik bas aku sangup!!!


ni gambar 4D scan imran..huhu..slalu main babacak biler nk amik gambo dier..bagus..nakal cam mama dier hahaha.....

ni gambar ala-la full dier..idung temek skit(bak kater abby:p ) tp alhamdulillah i think he's perfect..anak mama & papa kan...




huhu ini gambor aku plak..masa ni still 8bulan lagi..kat opis, sumer da bertambah kembang..I'AM A SEXY MAMA..huhuhu...

Tiada ulasan:

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers