Teman tapi Mesra~~

Jumaat, 31 Mei 2013

Dinner Date on 5th Anniversary

semalam kan enibersari nikah yg ke-5....cik somi buat serpraissss!!! ajak candle-lite-fine-dining-dinner dkat The Limestone

tgk la...sikit nyer bersemangat dia mkn desert dia..bersungguh dia cakap eskrim kelapa dia tu sedap..tp mmg sedap pun...aku amik sorbet mango je...xkuasa aku nk tgkp gamba apa yg kitorg mkn...(takut org mengata buruk lantak...wakakakakak)

not bad makanan dia..sesuaiiiiiiiiiii dgn harga dia....huhuh..dr yg dulu nyer aku pi Indulgence which is aku pikir mknn dia xsesuaiiiiiiiiiiiii sgt dgn rege dia...harap mahal je...tp saiz hidangan?? sekali masuk mulut da abis..n it cost me??? almost RM100++ 

xper..lepas ni nk try yg lain plak..ghupernye kat ipoh ni byk je restaurant yg da-boom..juz kitorg xtau kewujudan jer...siap org lua ipoh tau dulu...


korg tau Burp & Giggles???

korg tau Buku Tiga Lima????

kalu korg tgk luaran kedai ni bukan mcm Setabak @ Kofibin ke apa...korg mmg xkan caya lah ada restoran yg dasat dlm kedai tu..siap rupa kedai tu dr luar mcm kedai terbiar ok....

haaa...ni area kedai Burps & Giggles dia sebaris je dgn Buku tiga Lima ni...
kena ajak arin pi carik n try ni...

p/s: misi mencari kedai best dkat Ipoh!!!!

Khamis, 30 Mei 2013

bila cik somi memasak tuk si bini di ENIBERSARI yg ke 5

30th MAY 2008- 30th MAY 2013

wat a journey~~~
as i said in fesbuk... 
i love U before..and i still love u now...you annoy me more than i ever thought possible..BUT i really want to spent every irritating minute with you


heheeh..bila si somi turun dapur tuk lunch..demi isteri terchentayg duk di opis sambil pam susu..kerana enibersari yg ke5 mereka!!! yeaaa!!!!!
xsabar nk balik lunch japgi...


HAPPY ANNIVERSARY SAYANG!!!

Selasa, 21 Mei 2013

gaji besar vs. gaji kecik..

aku gaji kecik..tp ada kuasa besar...

aku gaji besar..tp TERPAKSA dapatkan @ menunggu keputusan @ arahan dr org gaji kecik...

so saper yg lagi hebat?????


klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers