Teman tapi Mesra~~

Isnin, 27 Ogos 2012

WAT HAPPEN DURING MY RAYA????

ini yang berlaku bila The Legacy of Hj. Md. Ali berkumpul....gegak gempita rumah..hiruk-pikuk suasana..

kalu dulu-dulu..ms zaman kecik-kecik je seronok beraya dkat kampung..bila makin besar da kurang kemeriahan..tp kali ni semua sepupu-sepapat, pakcik-makcik berkolaborasi untuk memeriahkan raya tahun 2012..

SERIESSSS!!!!! MMG MERIAH!!!

Ini khas utk semua...hehhehehe muka aku xder sbb sibuk menjaga 2 ank yg tdo di sebelah rumah

senandung hari raya

SENANDUNG HARI RAYA - ini semua berlaku mlm ke 29 sehari sebelum raya..kitorg buka poser reramai..mmg happenning...pas buka poser sumer main munga_api..mercun..

abis main munga-api jer sepupu-sepapat mula buat rakaman video ni...mcm shapaley memasing kan..tp mmg lawak..

Overnyer raya!!

OVERNYE RAYA.... - ini ms 1st raya rasanya, still muka aku xder..susa nk interframe bila anak ada time tdo sindri..time nenen xkira masa..n kna plak g uma sedara mara belah cik somi...mmg xder la muka aku kan..

raya ke-2 plak kitorg da sebulan awal prepare nk buat Tournament Paintball. ni khas utk Hj. Md ali & Co. sahaja..siap kitorg buat baju sindri tu...

even aku xboleh main sbb "mak Pra-Buyung" tp seronok tgk diorg happy sumer...

yg bangga cik somi aku pun setuju sebelah aku mmg meriah..HAPPENNING!!! nasib cik somi jenis senang nk bergaul dengan semua org..baik yg tua @ yg muda..

ms main paintball cik somi mmg kna abis gak la..abis leher..lengan..peha semua lelebam..yg leher tu mmg part xble blah laa....da mcm love-bite tahap kronik....HELLO..aku xmain la buat-buat love-bite setakat nk tunjuk kat org ni...itu bebdk je buat..hahahaha...

Painball Tournament - ADA BRANNN???

last but not least...gamba yg sempat intrerframe ms petang penutup..ms ni da nk maghrib..memasing da balik uma da..

ini suku je..ada lg 3suku kat uma..hehehehe

nnt ada lg gambo-gambo menarik yg akan menyusul...hehehe

SELAMAT HARI RAYA SEMUA!!!

P/S: klik pd link kalu nk tgk video sengal memasing..heheheh

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers