Teman tapi Mesra~~

Jumaat, 21 Oktober 2011

Really Miss Them So Much...


  
tiber je..teringat dua budak shomot buah-hati-pengarang-jantung mama ni..
xsanggup tgk segala kesengsaraan dunia berlaku pada kamu berdua..
Doa mama semoga kesihatan..kejayaan..kebahagian....untuk kamu senantiasa

Miss this Guy too~~~
Cik Somi..tahun ni kiter lum gi memana lagi kan..
HmmMMmm bile nk buat our own "Family Day"~~~

Khamis, 20 Oktober 2011

UIA gantung tugas Aziz Bari


WAT??? DIA KAN LECTURER? LECTURER CONSTITUTION~~ HELLO!!!
SALAH KE DIA BAGI PENDAPAT..BUKAN KE DIA PAKAR PERLEMBAGAAN..& SELAYAK NYER DIA MENGELUARKAN PENDAPAT DIA..BETUL LAH??
NI ADER PLAK YG CAKAP DIA MENDERHAKA SULTAN??
KNA TUNJUK SEBAB??
AND NOW...GANTUNG DARI UIAM??

wat if kalu  nanti ada isu perlembagaan, kita nk rujuk kat sape??? kat lecturer engineering ka, lecturer human Science?? oh..x..Lecturer Medic xpun kita rujuk je la kat sesaper macam isu hudud haritu kan..rujuk artis gitu~~

P/S: skang ahli akademik bg pendapat pun org  xnk dengar..duk la dengar duk la percaya org politik tu bercakap..diorg tu TIN KOSONG jer pun..JUZ NK PUBLISITI..buat kesekian kalinya..aku malu jadi budak UIA..

sekian..

Rabu, 12 Oktober 2011

ada cadangan??nak cantik!!!!

aku prasan lately kulit muka aku agak kusam & mcm gelap la mcm da ada wrinkle kat mata..dulu duk pakai foundation revlon rasa mcm muka da cantik da..nampak cerah & flawless sila muntah aku tau prasan kan...aku sedor..

tp serius la..ada sesapa nk cadangkn pencerah kulit yg xmahal sangat+ x oily + sesuai pakai dgn foundation revlon aku. hehehhe
bukan apa..da dapat husband yg mix-chinese wajib la kan warna kulit dia kunin langsat kan..da aku ni confirm kulit muka melayu ni wajib la kan bukan kunin lansat..ala-la nescafe-latte camtu la...

ala!!!! nak cantik putih cerah gebu berseri gak!!!!!!!!

aku selit gambo anak aku yg sulung..
ko tgk perangai dia..??skang da pandai pilih baju yer.."YANG NI XBESHH..TU X-BESH.." nmpk bj swimming, nk pakai..nmpk bj arsenal, naka pakai..nmpk baju harimau malay pun nk pakai..tu sumer baju pakai waktu nk tdo mlm yer..sedangkan baju tu sumer baju siang..- ko nak mak ko jd rimau tetiap ari ke nak???camner ntah aku ble layan ke menurun ikut perangai mengong mak dia? EH!!! saper mak dia??bukan aku ke??

ni gambo budak manjer, asik nk duk dgn mama jer..budak baik..budak yg sangat xkisah dgn abang dia..suker kalu abg dia layan dia..jd besfren la nnt korg..
si abang pun bagus jer jaga adik dia..tlg amik walker..tlg dodoi adik dlm car-seat/buaian kalu adik nangis..selalu cium adik plus sebarkan virus selsema&batuk pd adik sabor jer la~~~

Isnin, 10 Oktober 2011

wat's happen wit Secret Agent Nora??

 we as a couple there..heheheh
thanx so much my laling hubby..da 2 x bufday present i tgk Teater Datin Tiara, 1st PGL, 2nd yg ni la..hehehe
 nk amik gambar dekat sebela-sebelah bouncer xbagi plak...hmm
 ala..sumer pusing tempat lain plak..

Yg paling best & Memorable Pak Nil a.k.a. Mr.J & Datin Tiara a.k.a. Nora nyanyi lagu HAPPY BIRTHDAY TO YOU live untuk aku!!!! hehehehehe..org lain xdapat tau..hehehe

luper nk bawak  sign-page diorg tuk aku..nennt ekkk..

Jumaat, 7 Oktober 2011

coldheart~~

masih ada hati..tp beku...hmm..wahai hati..bertahanlah..

shoohh!!! pergi la jejauh cas -ve, jgn ko dekati aku  "prasangka buruk"..aku xmahu kamu semua rosakkan hati ku..

Khamis, 6 Oktober 2011

SILA CEMBURU YER~~~


 SECRET LIFE OF WHO????? WHO??? OoOoOoOOO....ME??? WAT??? oooOooOOo...NORA???


Walahh!!! heheh sorry to say..
I ada SECRET DATING wit my lolipop-hubby this weekend...
my bufday present

Rabu, 5 Oktober 2011

7bulan suda~~~

yer..saya suda 7 bulan...
heheh..mama ckp saya sangat CHEEKY..
selalu senyum..
MEMILIH i.e. separation anxiety yang ketara, xnak org lain EVEN PAPA!! nk mama dia gak..thats y mama dia selalu menyorok xnk tunjuk muka, kalu x org lain xder can nk pegang dia..
sangat bising...rajin berceloteh..ini turut disahkan oleh nanny dia
sejak xsihat ms bulan Syawal aritu..saya makin kurus..body not so cheeky anymore...
saya juga da get ready nk merangkak...tgh amik kuda-kuda jer..


p/s: MAMA!! Saya suda tumbuh 2 batang gigi!! matilah mama..

Isnin, 3 Oktober 2011

ANGER MANAGEMENT~~~

P/S: cer teka yg mana satu ada high-blood preasure...heheheh

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers