Teman tapi Mesra~~

Jumaat, 22 April 2011

penat..baru dua da penat...

naper la aku duk tulis tajuk lagu tu...
bila da jd emak budak ni br aku GHASE betapa susahnyer nk bela ank gegamai..br 2 da ckp ramai??camno nk tmbh ni?? huhuhuh~~ aku bersyukur..gembira..bahagia sangat2 dikurniakn dgn 2org cahaya-mata ni..korg mesti igt aku da xsanggup nk ank kn???
ermmm..buat ms ni kiter rehat dulu ekk..pas dedua ank stop BF aku propose nex project kt laki aku...huhuhu..cik somi xkisa jer..ekceli dia tggu nk dpt gugirl,dpt sorg ok la..huhuhu korg agk,kalu nex projek pun boy gak,ada harapan aku beranak tuk kali ke4 ke??? hmmm~~~

ceh!!! nk ank,tp aku gak yg duk patah pinggang tetiap mlm..so aku pun ALWAYZ mengadu kat cik somi..seperti:
  • penat...
  • nk maid..
  • xlarat masak..
  • xsempat kemas uma..
  • pinggang sakit..
  • cepat lapa,so kuat mkn(sbb bf dedua org) err..ini alasan sbb berat bdn xturun2 yg ni cik somi ckp ALASAN!!
TAPI!!! alasan yg lelain tu dia trima..dan tumpang simpati..so cik somi sanggup tolong kemas uma...masak...sidai baju..in fact JADI TUKANG URUT ok...B~~ i loiikee~~~

dia urut aku xmain la guna minyak yu yee/minyak angin kapak ke..paper la..(sbb dia xsuka aku bau minyak angin bila tdo nnt..huhuhu
TANPA KU SEDARI...huhuhu dia bli yg ni
shhh...dia sorok ok..skali kantoi aku jumper..senyum lebar aku..nk tergelak pun ada...hahhhaha
ello...my hubby STILL GOT HIS SUDDEN ROMANTIC ok~~dasat!!! dasat!!! dasat kn laki I...huhuh

ekceli his always has his sweet n sudden romantic..dari bujang smpi skang my hubby bkan jenis cover-cover  sweet & sudden romantic...

kepada cik somi ku...
[[really tanx for the SPECIAL MASSAGE..its release my tense & sakit badan..really..huhuhu...]]

korg jgn pikir lain plak..laki aku mmg urut aku kalah makcik leha yg urut aku pas bersalin aritu...ble amik tender urut aku tiap kali pas bersalin ni haaaa//laki korg sanggup buat x????heheeheeh~~~

MUHAMMAD AMMAR ERFAN

hmm...ntah biler aku nk letak citer psl anak aku yg sorg ni kn???

kalu dulu aku HOT-MAMA-VOGUE skang ni aku NOT-SO-HOT-MOMMA been bz taking care these 2kids..mcm-mcm pe'el...kengkdg terkeluar prangai MAK-TIRI aku tu...arwah mak aku panggil aku mak-tiri,sbb garang sgt dgn ank buah huhuuhuh..

mana x nyer yg si abg duk claim nenen dia..bukan kedekut,tp xleh tgk mama dia FREE or baring or tgh bg si erfan ni nyusu..dia pun nk join mcm2 cara dia mintk..pujuk mama dia cara baik, kalu aku cakap WAIT/NNT DULU/NO/or buat xtau...dia akn masuk step ke2 i.e. menjerit menangis kua air-mata beria smpi sumer org sakit ati dgr dia melolong...hahahaah

end-up..kna la tanderm dedua..bkan xsuka dpt tanderm..tp imran da ada gg kan..korg bayang la kalu sorg tarik kanan,sorg tarik kiri...xker aku ble bertukar jd HULK lepas tu..errr...family in-law aku xleh nk ckp ape kalu aku jd HULK @ MAK TIRI..sbb diorg pun kengkadang xsmpi ati tgk aku jg dedua..hahahaha..baru ank 2org kn..

tp bukan nk ckp apa la kn..kuasa Allah agaknyer..aku garang mcm mak tiri pun,imran tetap xleh aku ilang dr mata dia..tetap jd kn aku tmpt mengadu..bercerita..tmp memanja..sumer la. skang plak tebiat NK MAMA~~~ (ala..sejak ada erfan ni jer prangai NAK MAMA~~~~dia ada) kalu dulu sanggup je ikut atok-grenma dia jejln sehari suntuk) skang ni..atok-grenma da xsudi nk bawak dia berjln lelama..kalu haru -biru diorg sbb si imran duk menjerit dlm keta NK MAMA~~~~NK MAMA~~~




si abang yg merenung masa depan..
Cian ank aku...igtkn nk wean-off dia..tp susa..mmg susa...papa dia plak duk sibuk potty-train si imran...tp tu la..time cuti jer la papa dia ble aja potty-trian

tu je la yg sempat citer...hmm..tggu ekk nex entry..kalu aku gajin psl aku plak...huhuhu

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers