Teman tapi Mesra~~

Khamis, 30 Julai 2009

Horror Day...

rasa cam da lamer xanta N3 baru kan..huhu..agak bz skang ni..(mmg bz pun xtipu,tp sbb ngantuk cecurik gak blog-walking..huhu:-? :-o
last monday aritu aku gi putrajaya,ader interview TAPISAN HALUS KESELAMATAN kat saner ari selasa(gi awal sbb aku yg drive..1st time drive jauh ni:p)..aku decide ajak mertua aku n my lil'imran ke KL,so tinggal la my hubby alone at home..(cian cayang ma kan..huhu..:-*)

nk di jadikan citer anak ku demam ms nk gerak ke Putrajaya,cik somi takut denggi jer..pepagi tu kat uma dia amik darah imran...nangis budak tu PAPA dier asik cucuk amik darah jer..nasib pas anta blood,-ve for denggi but still ader kuman dlm darah anak ku..dat's y dier demam,

kitorg cecepat bg ubat..but still d'fever xtrun la..suhu 38.7 C'..duk merengek jer last² my MIL suh masuk ubat kt montot imran..ni mmg cepat trun la suhu..nk jadikan citer kitorg tiba kat bangi uma makteh (adik MIL),imran tdo jer masa on the way ke bangi-thank God,kejap-kejap jer merengek..(yer la..bdn xsihat kan..)
mlm tu tetiber imran cirit-birit berdarah ..3 x cirit kuar darah..yg 1st n 2nd time mmg cian giler tgk imran meneran dan menangis..cam sakit sgt..aku mmg da buntu..(sbb cik somi ku tiada di sisi..-aku mmg xleh kalu situasi camni cik somi xder kat sebelah..mmg bleh hangin satu badan..xleh pk paper da..:(( )

My MIL da pasan aku da stat cam nk panik xleh pk n decide sumer..so my MIL yg mmg jenis cepat panik,trus dapat kontrol situasi..huhu..:-? siap cakap kat aku.."NORA JGN PANIK..DON WORY..EVERYTHING'S UNDER CONTROL..KALU X OK GAK KITER BAWAK GI SPITAL..) dlm ati ku giler da cuak..
after 3times blood poo-poo (uiks..ader ker ayat ni?):-? kitorg gi spital an-nur dlm kul 11.30pm gak la..dekat bangi,nasib dapat cepat..sbb bb kan..so diorg cpatkan la..dokto said my lil'imran kna admitted wad,sbb kna disentri..tp aku request xnk masuk wad sbb aku juz kjap jer kat bangi,sok pas interview da kna balik ipoh..so dokto juz bg antibiotik n several ubat tuk anak aku minum..(hmm..ms dapat ubat tu aku cam pk nk ker anak aku minum air garam tu sumer..:-? )
smpi uma makcik aku bg ubat demam ngan antibiotik jer kat anak aku..bukan aper nk bg 2ubat tu jer pun macam berperang dgn anak sindri..cik somiku ckp xper..ubat tu jer pun da cukup..yg penting keep-on giv him breast-feeding..(ITU UBAT YG PALING MUJARAB TUK BABY)

alhamdulillah..pagi tu anakku da hampir kebah...imran d mula aktif main dgn kezen nyer..so aku dpt la gi interbiu dgn ati yg senang..:)
horror kan kalu anak sakit tertiber..imran susa nk demam,kalu demam pun 1 ari jer sbb pas cucuk jer..ni tertiber kna..
korang tgk la gambo anak aku main dgn kezen dier yg lahir lewat 2minggu jer dr imran..tp lagi besar dr imran





Isnin, 20 Julai 2009

Romantic & Loving Couple Contest






hmmm..sEperti yang di janjikan ole mamatisya..yg mamatisya akan buat new contest... wEEeEEEEE.......Sronot mamanoa..;p
well..let see..kna godek² carik gambo yg romantik..:-? kiter tgk sesyarat dier..hmm..:-?


Nama anda & pasangan : SITI NORA BINTI SHARIF & MOHD. SYAHIRAN MOHD SIDEK
Tarikh kawin & anniversary ke brp thn ni : NIKAH-29 JUN 2008, SO THIS YEAR IS OUR 1ST ANNIVERSARY!!!!! wEeeeeEEEee.....
Citer la skit psl gmbr yg dipilih & nyatakn thn bila & lokasi gmbr itu
: GAMBA NI AMIK MASA KITORG DOK CARIK WEDDIN' RING & GIFT HANTARAN i.e. 2007 TIME end-year mega sale DI MID-VALLEY..hhuhu...DISEBABKAN AKU BERKENAN DGN ONE OF THE DIAMOND & PLATINUM NYER BRACELET n my bakal cik somi cakap OK;p ye la..duit dia kan..ahaks=)) aku cam ragu-ragu jer tgk rege bracelet tu..:-? SO KITORANG PUN DAPAT LA SEVERAL PAKEJ YG CAM BEST WHICH IS INCLUDES MAKE-OVER FOR ME..and tangkap gambo studio..ahaks,huhuh..cam tulus-mulus jer wajah ku ketika itu..ala..make-up:-o ahaks..aperkah!!


AKU PUN XSURE WHETHER GAMBO TU ROMANTIK KER X..:D IT JUST AKU SUKER TGK BILER AKU LENTOK KAT BAHU BAKAL CIK SOMIKU ITU..FOR ME HE'S EVERYTHING FOR ME..


masa ni aku xpasti nk kawin lagi sbb aku xder saving lansung..=( arwah mak baru meninggal..:( tgh chambering lagi..so kelam kabut hidup gak la..tp cik somiku BERFIKIRAN YG DIA KENA JAGA AKU,HE'S RESPONSIBILTY TO TAKE CARE OF ME..(ni sbb arwah mak aku ada pesan kat dia suh jaga aku..huuhu..) that's y he naked..ehh!!!NEKAD LA..:-?


sO sKANG..AlhamDullilah..aku BAhagia DenGAn pilihan Ku Sendiri..:-* i love him so much..THANKS B...



Terms & conditions
Just follow the steps below:-
1. Add blog MamaTisya di bloglist@blogroll and become my Follower - hmm..already I FOLLOWW...
2. upload Romantic & Loving Couple Contest picture on your blog sidebar DONE..;;)
3. Buat entry khas ngan tajuk Romantic & Loving Couple Contest(hanya tajuk ini shj yg diterima) DONE..=))
4. upload only ONE gmbr paling Romantic & Loving anda (selain dr gmbr kawin ye) & serta sertakn details spt berikut: Hmmm..yg ni a bit hard to choose..:-? 8-}
Nama anda & pasangan

Tarikh kawin & anniversary ke brp thn ni

Citer la skit psl gmbr yg dipilih & nyatakn thn bila & lokasi gmbr itu


5. Dalam entri itu pastikan anda mention & link ke MamaTisya & Romantic & Loving Couple Contest (no link back will be disqualified) DONE..!!!
6. Bila dah siap, tinggalkan komen di entri ini, nanti senang MamaTisya nk view entry korang. :-@
7. Pemenang akn dipilih berdasarkn gambar yg paling Romantic & Loving Couple.
8.Hadiah utk pemenang adalah something from ANNA SUI hadiah misteri utk penyertaan ke-18 yg memenuhi syarat2 yg telah ditetapkn.:-* MAMANOA SUKER..
9. Terbuka pd smua blogger di Malaysia sahaja.
10.Keputusan juri adalah muktamad.Hanya 3 pemenang akn dipilih. :-?
contest ni bermula pd 18 July 2009 cz countdown my 3rd anniversary only 1month to go

last entry utk submit by 1pm pd 8 August 2009

result akn diumumkn pd 1 tarikh yg akn di inform nanti

breastfeed ur baby

sempena bulan breastfeeding sedunia, Asha nak kasik award kat rakan2 bloggersnye si Asha yang telah menjadi inspirasi untuk Asha nak fully BF Anas...
dengan syarat orang yg rasa-rasa nk amik award ni mustilah menyokong 100% BF ni...
Buat ibu-ibu yang tak mampu BF baby korang, tapi menyokong 100% BF, si asha ni xkedekut pun...korang pun bleh amik award ni...
Kepada bakal2 ibu yg nak amik award ni, janji korg kena BF baby :-*






Khamis, 16 Julai 2009

'Breastfeeding Photo Contest'


PROMOTE SUSUIBU..!!!

Bersempena Minggu Penyusuan Ibu Sedunia Ogos akan datang, DHIA dengan bangga nyer 2geder-geder sayangbabyibu.com bersama penaja lain akan mengadakan 'Breastfeeding Photo Contest'.

Objektif pertandingan ini adalah untuk memberi kesedaran terhadap masyarakat tentang penyusuan ibu terutama di khalayak umum. Semakin ramai ibu-ibu yang menyusukan anak di khalayak umum/di mana-mana jua, ia akan menjadikan ini suatu suasana atau perbuatan yang normal dalam masyarakat kita.

wah..wah..DHIA..lihat la ku da upload kan gambo ku+imran+cik somiku..tgh berehat bersama kit-kat:D di tepi TASIK DAYANG BUNTING LANGKAWI yer puan-puan..:-@

huhuh..berkat lepak kat tasik ni susu ku meriah la harapnyer untuk anakku..AMIN....

nama ibu- SITI NORA BINTI SHARIF
nama anak- MUHAMMAD ALIFF IMRAN BIN MOHD SYAHIRAN
tarikh lahir anak- 11 MAC 2009
umur anak semasa foto diambil- 3bln 23ari
lokasi foto diambil- TASIK DAYANG BUNTING, LANGKAWI
secara ringkas, kenangan pahit atau manis semasa bf.
Naper gamba ni cam nampak eppy jer..:-" hohoh,sbb aku br pas bercerita dgn cik somiku yg casing sun-glasses dier telah digigit & di curi oleh SANG MONYET!! HOHO..aku gagal menyelamatkan casing nyer sbb tgh khusyuk & tawaduk menyusukan imran( nasib imran xkena kidnap dgn monyet tu kan) MONYET SUNGGUH!!! :-(

yg kelakornyer disebabkan bekas spek itu getah dan xsedap..;p maka terjatuh la ia ke dalam tasik(semasa seorang pelancong sedang mengejar monyet yg sedang melarikan bekas spek itu) nasib terapung,so pelancong yg baik hati nyer itu pun mengambil la bekas itu..:-* i lap u abang pelancong...:P
untuk perhatian semasa kejadian cik somiku tgh seronot-serinit massage kaki di kolam ikan keli yer..huh:-? mencik...!!!

sekian sahaja coretan ringkas ku mengenai entry in..harap-harapnyer ku terundi la yer..hoho:D sayang nyer cumer 1 jer gambo yg diterimer..DHIA..gambo ni jer tau..yg atas tu promosi jer..


Rabu, 15 Julai 2009

MILESTONE-4BLN

Xpernah-pernah aku buat entry pasal milestone anaku kan..hohohohoh..hi jump trus ker bulan ke 4..lihat lah dunia..!!

MAMA..!!! IMRAN DA BOLEH MENIARAP SENDIRI...WAHHH...WAH....!!!AKHIRNYA...4bln 2ari imran berjaya meniarap..tanpa pertolongan ok...selama ni kitorg yg duk tolak bontot dia..TERUJA NYA MAMA!!!!
korg layan la muker teruja imran plak.ekk..hahhaahhaa


~ Romantic Get-Away Contest ~

~ Romantic Get-Away Contest ~

entry khas untuk contest ini..huhu contest ni dianjurkan oleh ummikhayra sempena menyambut ULANGTAHUN PERKAHWINAN KEDUA diorg pada 26 OGOS ni dan juga... launching blog barunyer..
Anniversary diorg jatuh bulan puasa ye.. ...

Hehehehhe menariknya Contest ni pasal tempat-tempat percutian yang menarik di Malaysia dan ROMANTIK bersama keluarga atau en. suami.. :D

kenapa Malaysia?
Sebab ummikhayra nak menggalakkan semua orang bercuti di negara sendiri sambil tu, boleh jugak tunjukkan tempat-tempat pelancongan di Malaysia ni setanding dengan oversea.
saat romantik ku..sudah tentu bersama cik somiku..he kind a SWEET SUDDEN ROMANTIC person:-* cik somiku ini xkisah nk beromantik-romantik dengan ku even di depan mama nyer sendiri..(aku yg naik malu..:-O ) kalu ikutkan byk jer gambo romantik..before kawin..baru kawin..pas kawin..n after get a baby(imran)..

tp takut korg menyampah plak nnt..hahaaa..:D

aku jer yg skang ni cam da segan-segan nk layan romantik somiku ini..hahahah..tp slalu ikut giler ku ini ku buat jer..

layan jer la gambo ni ekk



i. Nama tempat: Pulau Langkawi...sampai saner..dalam ati sgt teruja..nk tgk helang besar tu..(tp smpi mlm so xpat tgk..:( ) langkawi mmg cantik..kawasan kecik jer..tp kalu tau tmp senang jer nk kemana-mana..masa naik cable -car i rasa paling best..cam dpt tgk satu langkawi..
pandang depan ada laut seluas mata memandang..pandang kanan,bukit-bukau hijau..masih bersih tanpa MAKHLUK PEROSAK(i.e. bulldozer-tarah bukit..) smpi puncak..sea-breeze...udara sejuk..segar..

ii. Pergi dengan siapa: Somiku..ibu mertua ku..seorang adik iparku dan kezen somiku n not 2 forget my lil'Imran:D

iii. Kenapa tempat tu dipilih: sebabnyer..aku ni xpenah pergi negeri Utara..paling jauh pun Kulim..tu pun singgah MRSM Kulim tgk adik ipar jer..:( pathetic x aku...hahhaha) so selepas PENJELAJAHAN ke Pulau Langkawi telah berjaya maknernyer aku berjaya MENJEJAKKAN KAKI ker seluruh SEMENANJUNG MALAYSIA..:-B

iv. Pengalaman menarik/romantik: hmm..aper ekkk,di saat mama mertuaku OFFER nk jg imran (sbb da xlarat da nk mendaki:P )so cik somiku trus gapai tgn ku..dan mengajak naik jambatan gantung..(hohho..dlm ati..cuak tuh) kekadang aku selalu tersentuh dgn aper yg somiku lakukan padaku..OHOHOH..abaikan ayat poyor ku..:-" :-*
kalu berjalan dgn dia..sentiasa pegang tgn ku..peluk bahu ku..sangkut dagu atas paler ku..(huh..ni mmg dari bercinta dlu suker buat camni...mentang-mentang aku pendek..-amik kesempatan!!!)

biler masa mkn jer..cik somiku wajib suap makanan dier kat aku..coz bg somiku, he wanna share every moment in my life with me..kat uma pun samer..even aper yg dia mkn tu aku pun mkn gak..:P depa mak dia pun cik somiku ini nk gak suap aku..adoooii...:-"

dalam kereta plak..cik somiku akan sentiasa cium tgn ku(while driving)kalu xpat cium..dia akan mengoles (betul ker ayat ku itu:p ) jari-jemariku yg da mula nk kasar balik..hohooo..:-*

aku tertanyer-tanyer gak..nape kna tema Romantik?
ooo.....Sebab ini adalah untuk anniversary ummikhayra. Mana tau, tempat-tempat yang ku cadangkan ini nnt bakal menjadi tmp hanimun yg ke2 bg ummikhayra sronot u nnt:-" :-?

itu langkawi..yg ni plak..Pulau Pangkor..xbyk gambo la..huhuhu





kitorg amik lokasi Resort Pantai Dalam..secluded area..kira yg kedua selepas Pangkor Resort..tmp ni mmg best,service pun dasat..ni kira hanimun kami yg pertama(cik somiku xsempat nk ajak gi hanimun lpas kawin..sebab dier terikat dgn induksi sebelum ditempatkan di Hospital Ipoh)
hanimun kali ni kami pergi ber-3 yer..huhuuh..imran dlm perut masa tu..da 5bulan..so kitorg xleh nk beria sgt hanimun..saat paling romantik..kitorg sewa motor..pusing satu pangkor..tgk sunset..sgt-sgt cantik dan somiku sgt-sgt romantik masa tu..hohoho...

CONTEST INI BERMULA PADA 15 JULY 2009 HINGGA 15 OGOS 2009
CONTEST INI AKAN DITUTUP PADA PUKUL 11.59pm, 15 OGOS 2009
Syarat-syaratnya:
1. Buat satu entry khas untuk pertandingan ni.
2. Upload gambar berkenaan tempat menarik dan romantik bersama suami atau keluarga masing-masing dan sertakan detail berikut:i. Nama tempat:ii. Pergi dengan siapa:
iii. Kenapa tempat tu dipilih:iv. Pengalaman menarik/romantik:
3. Tempekkan logo contest di bawah di blog anda dan linkkan ke blog ni.4. Letakkan link sponsor (
http://one-drop-fragrance-shoppe.blogspot.com/ ) untuk contest ini.
5. Akhir sekali, letakkan link entry anda di komen entry ini. Mudah kan? :)
Dengan bermulanya contest ni, maka bermulanya jugala kedai online kecil-kecilan saya,
One Drop Fragrance Shoppe
Sila-sila la menjengah ye.. :)
Pemenang akan di pilih berdasarkan pengalaman yang paling menarik/paling romantik yang dapat membuatkan juri a.k.a encik suami terasa nak pegi untuk sambut anniversary kami. Saya tak boleh jadi juri... :P
Dua pemenang akan di pilih oleh juri. Keputusan hakim adalah muktamad.
Hadiah untuk contest ini di taja sepenuhnya oleh,
One Drop Fragrance Shoppe.


Apalagi, meh la join beramai2.. Kasi pening itu juri.. Hehehhehehhe And harap-harap ummikhayra jumpa tempat menarik yang boleh ummikhayra pegi.. :)
Aper yg penting set-mind..whether u nk gi bercuti just for THE SAKE OF HOLIDAY OR BERSHOPPING..kalu berHOLIDAY..insyaAllah..u akan rasa seronok nyer holiday u itu...dats y i xbli apa-aper masa kat saner..

Selasa, 14 Julai 2009

CIAN ANAK MAMA..




cam gangster jer anak ku pkai baju ni kan..hohoh:-"
AKULAH SAMSENG KAMPUNG DUSUN..EH..KAMPUNG SOLOK PAYA LEBAR..HOYEH..HOYEH..!!

CIAN.IMRAN...
aritu mata imran terkena minyak angin yuyi,bukan aper..(jgn pikir sebab pengasuh plak ekk.)huhu..mamanyer la...b4 tdo i tuka la diapers imran,so pkaikanla minyak angin kat perut dia,xperasan tgn dier tercalit minyak kat perut tu(xduk sediam btul anaku ini)
pastu dier pi gonyoh mata dier yg tgh ngantuk tu..haaaaa...lpas tu aper lagi meraung la..da meraung pi gonyoh lagi mata tu...lagi la panas ....
aku jerit panggil hubby ku..(bleh plak dier buat peka+k) hangin aku....
pas hubby tgk dier suh basuh dgn air..pas basuh aku trus suap nenen kat imran..dgn tersedu-sedan dier nenen,air mata kua ni..(luluh hati aku..) hubby siap amik cooler ice ku ingat nk tuam kat mata imran..skali da diam..huh!!!
pas da nenen,panas kat mata da ilang bleh plak imran main gelak-gelak ngan aku..adohai imran...ko ni mmg la..mama gigit mulut ko baru tau...:-*
CIAN ANAK MAMA
nmpk tak kat ujun ttubing mata imran tu..ader merah..haaa....situla yg kena..

hnnnhnhn....

tgk la..ni production tuk arini..japg nk pam lagi ni..huhuh hasil AVENT MANUAL PaM ku..

lately (sejak pam avent uno ku buat hal) dan aku terpaksa guna avent manual ku..production susu ku xseMANTOP yg dulu..huh:( sedey ni sedey..so smalam aku dengan tegar nyer makan sesudu kecil halba..soya secawan.makan piza(jusco selection:P)+extra cheese,pagi ni aku mkn roti sapu marjerin dgn milo..tgh ari nasi+tempe goreng+pusuk manis..

haaa..tu sumer yg mengikut aper yg member susuibu ckp n dari blogger EP's tegar..bukan aper nk menigkatkan susuku. ku ingin buktikan juga yg even manually done pun,susu ku tetap meriah..:-?

yg kecik tu..(lihat gambo yek kekawan) 4oz..tu pun dkat sejam perah tu..pastu yg besar tu 8oz ye puan-puan..(AKHIRNYA!!!) :-" mmg selalu masa guna UNO..insyaAllah la..dpt sekali dlm sehari..xpun selang sehari musti 8-9oz skali pumping..
skang ni..3-4.5oz jer..huhuhuh..:(




Ahad, 12 Julai 2009

TAG 2 - prince of my heart...

KEJA UMA TAG KALI INI TELAH DIBERIKAN OLEH ibu dania http://ezzameeradania.blogspot.com/ KU CUBA BUAT SEHABIS DAYA KU INI..HUHUUUH...
dan pada sesiaper yg di tagging jua..sila-sila kanlah tulis aper yg patut mengenai "prince" anda ek..huhuh

Sapa nama pasangan anda?
MOHD SYAHIRAN MOHD SIDEK...nama gelaran masa study dlu ACAI ok...see d' face la....:-?
Brapa umur dia?
26thn...cik somiku muda 2thn dari k...(dier yg gateiy ngurat kiter dulu masa kat matrik) huhhu:-"

Apa yang pasangan anda Minati?
cik somiku sgt fanatik..ARSENAL...TRANSFORMERS...bleh tgk keluaran g lepas2 koleksinyer,he SO PROUD with his collection..:-*
Apa karektor pasangan anda?
dari dulu smpi skang..he SWEET SUDDEN ROMANTIC!!:O hhuuhu..aperkah..!! he's smart&clever..but not geek,cik somiku jenis rajin..responsible..good leader..pandai manage duit ok..(cik somiku banker tuk diriku g xpandai menyimpan ini..) even he's doctor
yg kurengnyer..dier ni jarang marah..tp kalu da stat mrh dia akan membebelllllllllll.....jer..adus..panas tingo makcik..:-" ubat dier kalu dier tgh membebel ker marah ker..kiter pun senyap jer..dgr jer aper dier ckp..lelamer diam la tu..sbb xder org lawan dier ckp..huaaaaaaa..hua..hua...:D
Makanan kegemaran?
tolan yo sumo..janji sodap..!!!hahah..cik somiku suker makanan pedas,kalu balik kmpg aku tu..masak lomak cili api..licin!!! adikku pndai masak alala arwah mak ku..aku kureng skit..lamer sgt duk asrama..pertapaan kursus memasak ku dgn mama ku xpnah cukup..:P

Apa kata-kata pertama darinya ketika pertama kali berjumpa dulu?
xpasal-psal..aku nk balik gayer..dier bleh folow aku naik bas..folow gi puduraya..tggu sbela aku smpi aku naik bas..tiket aku kul 11am..tiket dier 9 mlm...mengong x???pastu biler nk naik bas,dia hulur kad smiley kunin..dlm kad tu tau dier tulis aper???CAN WE BE FRIEND???huhu...tertiber jer kannnn??
but til now he's d'best for me...
Apa yg buat anda suka padanya?
NO SPECIFIC REASON!! mesti ker kna ada sebab 2love sumone???kalu aku list-kan aper yg aku suker kat cik somiku...rasa mcm skit jer...xcukup ekceli words which can describe wat i most like bout him..."-? k-lah...diantaranya...he's natural...camner aku knal dier dlu..camtu gak skang...

Apakah impian anda & Pasangan anda?
nk ada uma sindri...keta sindri..cik somi aim LANCER..ku aim HONDA CIVIC jer...(mertua bg duk uma diorg n guna keta diorg buat lenjan...) nk buat haji sesama dgn imran..nk hanimun lagi..(kali ni nk gi ober-c....)huhh..ader ker duit ni.:-"
Nak pass siapa tag ni?
hmmm...saper ekk,aku nk pas kat
  1. tha-yatie (ku kagum sgt dia seorang EP)
  2. fiza
  3. isabelle (mama-vogue)
  4. intan (mama arissa yg shomeyl)
  5. munira -(minah contest)
  6. and YOU yes..u la..y tgh baca tag ni..huaaa..hua.kan da ader keja uma...

Sabtu, 11 Julai 2009

SWIMMIN' POOL...!!!!!

kan dulu aku ada janji nk ltak gambo imran swimmin kat pool kan..hohhoh..ni la gambo-gambo nyer...mamanyer xtrun swimmin samer..malas..:-"

sampai pool kna tgkp gambo dlu...hohohoh :-"
look!!! he's floating!!! he really enjoy swimmin' with PAPA
time ni..mulut imran bising sangat..ntah aper dier ckp ntah..hahaha, papa selam kan imran..ingat nk buat al-la kapal selam tu..tp papa dier kater nex-time la..so far..dier da ok da swimmin..

ni makcik imran(yg pkai goOgle cam org kreko skit tu UMMI FARA yer..yg sbela dier AUNTY KILA..:P )




Khamis, 9 Julai 2009

fries..fries..fries...


FRIES YOUR FAMILY GIVEAWAY

BY
WANANISSORFINA
(click the banner if u wanna join)
Would you like to fries your family for free?hua..hua.hua..saper xnk..infact ku da roasted & steamed my family..hua..hua..hua:D
1. Leave your comment here (in this post) DONE!!!
2. In the comment, tell about your family. DONE!!
3. Copy and paste the banner @ picture of the fries above in your blog post DONE!!
4. Link this entry @ wananissorfina.blogspot.com in your post DONE!!
5. You can onl y leave one comment!
6. Leave the link of your postwinner will be picked using the random service from random.org
Entry closed on 14th July 2009 !

klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google+ Followers